30 Kasım 2008 Pazar

NARUTO MOVIE 1

Daikatsugeki! Yukihime Ninpōchō dattebayo!!?

Great Action Scene! Snow Princess's Book of Ninja Arts

İkinci filmden bahsetmişken hazır birincisinede değinmeden geçmeyelim. Yönetmeni Tensai Okamura . Büyük bekleyişlerden sonra edindiğimiz bu film için sanırım beklentilerimiz çok yüksekti. Zira filmi bulduğumuzda çok büyük bir heyecan içimizi kaplamıştı, sırf filmi izleyebilmek için işi gücü bıraktık ekranın başına toplandık bir arkadaşla.

Adından da anlaşılabileceği gibi bir adet prensesi barındıran bu filmde team 7 a aslında bir prenses olan ancak bir aktris olarak hayatını sürdüren adını hatılamadığım bir kadını koruma görevi verilir. Filmlerinde prenses Fuu olarak nam salan, gerçek hayatında sorunları olan bu aktris kızımızın ekibiyle birlikte Karlar Ülkesinde film çekmesi gerekmektedir. Kızımızda aslen buralı olup yıllar önce babasının ölümü nedeniyle buradan kaçmıştır/kurtarılmıştır (ehehe kim kurtarmış acaba??)

Kötü adam (prensesin amcası ve ekibi), hanım kızmızın kolyesinin peşindedir, bu kolye babasının kızımıza bıraktığı büyük serveti açacak olan anahtardır.

Tüm bunlar neticesinde Kakashi, Naruto, Sasuke ve Sakura, film ekibiyle birlikte yola çıkar. Olaylar gelişir... Naruto, kızımızın dünyaya bakışını değiştirir. Finalinde kızımıza babasından kalan serveti görürüz vs... (açıkçası biz dumur olduk burada). Müzikler güzel, aksiyon sahneleri güzel, jutsular güzel

Yine de netice itibariyle bizi pek kesmedi. En güzel kısmı kanaatimizce ANBU Kakashi' yi görmek oldu hehehe. Bir de filmin sonunda hoş bir espri var, sabırla izleyin. Film bitti sessizlik oldu. Seride Sasuke ses ekibiyle kaçtıktan sonra peşinden gidenler ve onların kapışmalarının olduğu yerlerde kalmıştık. Açıp onları izledik.

Sonuç itibariyle, Naruto seviyorum diyenler izlesin...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...