20 Mart 2010 Cumartesi

KLİP YORUMU:ZE: A ve Herbo, Mikkirabu ve Fanmin....


Herbo, Mikkirabu ve Fanmin' in içlerindeki araştırma azmine ve çalışma disiplinlerine hayran olmamak elde değil. Yine yeni yeni, mini mini, taze taze bir grupla çıkagelmişlerdi o gün. Grup yine Kore'den ve yine tanımadığım bir grup olmakla birlikte- söyleyebileceğim tek şey çok kalabalık oldukları - klibi incelemeye oturmadan önce gözlerinden parlayan keşif yıldızcıklarının çıkıyor olmasıydı.


ZE:A hakkında da biraz bilgi aktarmaya çalışayım, ayıp olmasın. Efendim grup 9 kişi imiş ama artık klonlama teknolojisi midir nedir gerçekten daha kalabalıklarmış gibi gözüküyor. Şimdi 9 tane ad sıralamayacağım buraya mazur görünüz. Ayrıca Children of Empire adı ile de biliniyorlarmış. (Bak bak!!) Çok yeni bir grup, 2010 tarihli.

Neyse şimdi bu yepyeni çocukların da bu üçlünün eline düşmesine üzülmedim değil ama arkadaşlarında belirli prensipleri ve araştırma- geliştirme-inceleme ruhu var, elden bir şey gelmiyor.

Buyrunuz üçlünün yorumlarına...

*************************************************************************************





Herbo:Mblaq ve mirotic öğeleri taşıyor bu klip
Mikkirabu: Evet hem de fena halde
Herbo:Kaç kişi bunlar ya?Evlatlarım bir durun sayacağım
Mikkirabu:Yalnız İngilizce haftanın günlerini sayıyoruz hadisesi yardı beni.
Fanmin:Sürü gibi bunlar. Kopyacılar ! Şalvar modası da var tahminimce Kore'de. Yoksa Joon danmı arak.
Mikkirabu:Daha orijinal birşeyle çıksalarmış keşke.
Fanmin:Evet Mısır hiyegrofi dansları da ediyorlar!!
Mikkirabu: Kaç kişi bunlar ya? Sayamadım ben de
Fanmin:Oha Boa ' dan bile araklamışlar. O alevler yükseliyor ya.
Mikkirabu:Bu çocukları harcamışlar böyle kolaj çalışması arak bir klip ve stil ile.
Fanmin:Yüzükler konusunda anlaşacağız bunlarla. Yüzükleri seviyorlar sanırım.
Herbo:Feci arak. Çok vasat koreografi. Çok kalabalıklar ayrıca birşey anlaşılmıyor.
Fanmin:Bana Hıdırellez'de ki sokak danslarını anımsattı.Ateşte çıktı.

Herbo: Parça catchy sayılabilir ayrıca madem emek verilmiş bence ortaokullarda ingilizce derslerinde çocukların haftanın günlerini öğrenebilmeleri için müfredata eklensin.Parça 4. Klip müthiş arakları, vasat ve orijinallikten uzak koreografisi, kamera açıları nedeniyle 2

Fanmin:Romen kardeşlerimiz gelecek Hıdırellez de bu grubu çağırsın Tarlabaşına. Orijinal olmaları kendilerine renk katar bir de gruptaki fazlalıkları atsalar iyi olur. Parça 3 klip 4

Mikkirabu: Kalabalık göz yordu cidden. Dans koreografisi adına biraz çaba var ancak çok başarılı değil klip ve arak keşke bu çocuklara kendi tarzlarını oluşturma şansı tanınsaymış. Klip ve şarkı 3

*************************************************************************************

Sonra baş başa verdiler, mirotic dansı yaptığımız, oh yeah şalvarı giydiğimiz, takma rain burunları kullandığımız, arada jiggy jiggy dediğimiz, otantizim adına yoldan kolbastı oynayanları eklediğimiz bir kliple çıksak ünlü olabilir miydik acaba diye uzun süren fikir tartışmalarına giriştiler. Sonra kolbastıcılar bizi teperek öldürür sonra da o muhteşem estetikleriyle bir daha öldürürler diyip dağıldılar.

Tawannanna özel not: Bu arada Mısır Hiyegrofi dansı sadece Fanmin' in bildiği - ben de derin araştırmalarım ve hayatımın 100 yılını verdiğim underground çalışmalarım sayesinde öğrendim -mö 567 896 yılı itibariyle yasaklanmış olan ama 2009 yılında Uzakdoğuluların yeniden gün yüzüne çıkardığı bir dans türü.

Oha ya 100 yıl boşuna gitti.


http://www.youtube.com/watch?v=G7cnRnMifYo&feature=related

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...