26 Ağustos 2010 Perşembe

THE SNIPER




2009 yapımı, Dante Lam Chiu-Yin' iN yönetmennliğini yaptığı Hong Kong filmi. Kadroda Richie Ren, Huang Xiaoming, Edison Chen, Bowie Lam Bo-Yi gibi isimleri barındırmakta. Edison Chen' in emekli olmadan önce araya sıkıştırdığı filmlerden biri sanırım.

İsminden de anlaşıldığı gibi keskin nİşancıları ele alan filmde, eski bir sniper team üyesi olan Mainland ancak bir şekilde hapse düşmüş adam hapisten çıkar- ki zAmanında takımın en iyisidir - Yaşadığı flash backlerle Takımın başı olmuş olan Hartman ile ilişkilerini görürürüz. Birde bu sürede takıma bir adet cücük katılmıştır ki bu OJ olup Edison Chen' in karakteridir. Çok yeteneklidir falan amacı da Hartman' i geçmektir ve adını top shootersa yazdırabilmektedir.

Film en azından kendisini izletiyor öyle çok müthiş ve aman aman bir senaryosu yok. Kurgusu da azıcık sorunlu.en bariz açıklığı OJ karakteri ile ilgili bence -zaten film çok uzun değil 80 ila 90 dakika arası.

Bunun dışında filmin en güzel yanı Huang Xiaoming' i barındırması, güzel insan şimdi. Ayrıca film içindeki en iyi performans ödülü de kendisine gidiyor.


Ayrıca keskin nişancılıkta kullanılan bir iki tekniği merak ediyorsanız da izleyebilirsiniz.



Hong Kong filmi sevenlere tavsiye edilir.

NOT: Hahahahah Huang Xioming' in Shanghai da ki celebrity potansiyeline hiç kafayı yormamıştım zamanında ama reklamlarda ve tv de kendisini görmek pek güzel pek hoş. Pusuya yattım bekliyorum belki şu şehirde denk geliriz. Gerçekten amacım sadece yakından bir fotosunu çekmek, kendi gözleirmle görmek ve bu fotoyu Herbo, Fanmin ve Mikkirabu gıcık olsun diye bloğa koymak nihohohoho.....



http://www.youtube.com/watch?v=BMAppsKD_ic&feature=related -trailer

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...